top of page
Foto van schrijverMichel Van Mullem

Try-out Xander De Rycke in CC Warandepoort



TERVUREN - Niemand minder dan Xander De Rycke brengt zijn '๐—›๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ' ๐—ง๐—ฅ๐—ฌ-๐—ข๐—จ๐—ง naar ๐—ง๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป op ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฎ๐Ÿฎ ๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ in ๐—ฐ๐—ฐ ๐——๐—ฒ ๐—ช๐—ฎ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฝ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜!

Bekend om zijn scherpe tong en nietsontziende humor, neemt Xander opnieuw het Vlaamse tv- en filmlandschap onder de loep. 'Xander De Rycke houdt het voor Bekeken 2024' kan je in try-out in Tervuren zien op vrijdag 22 november om 20u30.

Hij spaart niemand en geen enkel detail ontsnapt aan zijn vlijmscherpe analyse! Of je nu fan bent van Vlaamse series, films of de klassieke televisiehits, niemand is veilig voor zijn meesterlijke observaties en hilarische roasts.

Na lovende reacties en uitstekende recensies op zijn vorige shows, belooft deze try-out weer een avond vol rake grappen, kritische inzichten en verrassende wendingen. En alsof dat nog niet genoeg is, zal deze Studio Brussel-sidekick van Eva De Roo ook deelnemen aan ๐——๐—ฒ ๐—ฆ๐—น๐—ถ๐—บ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐— ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ช๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ!


10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page