top of page
Foto van schrijverMichel Van Mullem

Den Tartaar waar het vlees à la moment vers gaat versneden en bereid worden

Bijgewerkt op: 1 dag geleden



OVERIJSE - Op 16 januari opent Marie Mylle haar eerste pop-up restaurant in de Stationsstraat in Overijse onder de naam ‘Den Tartaar’. 'De naam zegt het zelf, een steak tartaar restaurant waar het vlees à la moment vers gaat versneden en bereid worden aan tafel door mijn papa en er zal ook een zalm en vegan tartaar zijn!' laat Marie weten.

Marie Mylle: 'Ik ga met veel lokale producten en mensen uit de streek werken, bijvoorbeeld wijn uit de Holar & Isca Wijnwinkel / Aperobar, vlees van ‘t lekker beest, Tout Bien biertjes van Average Rob, de lekkerste desserts gemaakt door Rozelien Nauwelaerts, enzovoort!'

Den Tartaar zal voor vijf weken open zijn van donderdag tot en met zondag en als surplus is er in het weekend ook nog ‘Den Baar’. Waar je gezellig een pintje kan komen pakken, komen aperitieven of komen nagenieten van een digestiefke na een heerlijke Tartaar'.

Den Tartaar serveert handgesneden biefstuk van koeien van rood Westvlaams ras na drie weken rijpen. Er worden zes versies voorzien: traditioneel (met worcestershire saus, kappertjes, augurk, ei, mosterd), Italiaans (met olijfolie en basilicum), Franse (met zure room en bieslook), Truffel (met zure room en truffel), Zalm (met olijfolie, dille en citroen) en tenslotte Vegan (met kerstomaten en paddenstoelenmix). Dat alles wordt geserveerd met frisse salade en verse handgesneden frietjes à volonté.


Het pop-up restaurant loopt tot 16 februari en wel van donderdag tot zaterdag vanaf 18 uur, op zondag vanaf 12 uur

Reserveren is een must door te bellen of te sms’en (04 72 20 60 05) of online via deze link:





595 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page