top of page

Chirogroepen onbetwiste prijsbeesten bij wit en blauwe Druivenstoet

Bijgewerkt op: 28 aug.



DRUIVENFEESTEN OVERIJSE - Zowat alle jeansbroeken in de regio werden tot short verknipt en de voorraden witte t-shits raakten uitverkocht. 'In de wolken' luidde het thema dit jaar en hoe word je in een mum een wolkje tegen een blauwe achtergrond?

Met vooral met de inbreng van de diverse jeugdbewegingsgroepen ontstond een bonte stoet die menigeen ook naar de klassieke zoetere afsluiter deed smachten. Beste Praalwagen werd tenslotte die van Chiro Overijse, goed voor 500 euro geschonken door de gemeente Overijse.










De prijs Beste Ambiance was voor Chiro Iserna; 450 euro geschonken door de gemeente Overijse. Beste Thema-uitwerking: Chiro Maleizen die er 400 euro mee in de acht sleepte, geschonken door de Raad Lokale Economie. Scouts Overijse, Chiro Jezus-Eik en Hondervereniging Tombeek kregen een aanmoedigingsprijs, in de vorm van gemeentelijke geschenkbonnen telkens ten bedrage van 250 euro.

Ook deze keer werd het feestenthema gekozen door de jeugdDe keuze viel zoals bekend voor 'In de wolken' en daar werd zoals zo vaak bij de stoet erg creatief mee omgesprongen.

Oordeel zelf maar.


Foto's © Michel Van Mullem










112 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page